(0 item) - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 

Waterpret

Je hebt uren plezier met de leukste waterpret artikelen. Het meeste plezier beleef je natuurlijk in, op en om het water. Of het nou op een leuk opblaas artikel is in je zwembad in de zomer, een groot opblaas zonnebed voor in het water of een onderwaterscooter is, je hebt gegarandeerd uren pret. Onze artikelen zijn geschikt voor in eigen tuin, maar zijn ook gemakkelijk mee te nemen naar het strand, meertje of andere water gelegenheid. Benieuwd naar alle artikelen? Lees snel verder.

De meeste plezier op het water

Zoals al benoemd beleef je het meeste plezier op het water. Wij bieden een hoop producten waar je veel plezier mee beleefd. Denk bijvoorbeeld aan een opblaas zwaan, zo’n grote voor in het zwembad waar je in z’n geheel op past. De echte sensatie onder de rich & famous, gewoon in eigen tuin! Of denk aan de leukste waterfietsen. Wij hebben de leuke waterfiets model zwaan wat gegarandeerd zorgt voor een leuke activiteit op het water.

Snorkelen

Ben je al eens wezen snorkelen? Vaak heb je tijdens het snorkelen last van het bitje van de snorkel. Het ademen is ook vaak lastig. Met het Aquaparx snorkelmasker kun je gewoon door je mond of neus ademen tijdens het snorkelen. Tijdens het snorkelen zie je de mooiste onderwater landschappen, visjes en plantjes. Toch jammer dat je dit daarna niet kan terug zien. Niet met ons snorkelmasker. Bevestig je onderwatercamera op het masker en je schiet de mooiste plaatjes! Ben je benieuwd naar alle waterpret artikelen? Bekijk dan snel de hele collectie.

WATERPRET

  • The sensation amongst the rich and famous

Er komen geen producten overeen met de selectie.