(0 item) - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 

Sup’s

Bij Aquaparx vind je de beste sup’s, peddels en accessoires. Plezier en activiteit in één met onze sup’s. In ons assortiment vind je de geschikte stand up paddle board voor iedereen. Van klein tot groot, er zit altijd een geschikte opblaasbare sup bij. Onze sup’s zijn in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar en zijn geschikt voor kinderen en volwassenen. Wil je een dagje plezier op het water, maar tegelijkertijd sportief bezig zijn? Met suppen verbrand je ook nog eens een hoop calorieën! Zo sla je 2 vliegen in 1 klap, wat wil je nog meer? Bekijk snel de hele collectie sup’s of lees verder voor meer informatie.

Iedereen kan suppen

Je hoeft geen expert te zijn om te kunnen suppen op onze sup’s. Iedereen kan suppen en dan maakt het echt niet uit of je jong of oud bent, groot of klein, man of vrouw. Onze sup’s zijn geschikt voor experts, maar ook een gewone liefhebber. Het leuke is dat je ook gezellig met het hele gezin of met vrienden kunt gaan suppen. Maak er een leuk en sportief dagje van op het water met de stand up paddle board van Aquaparx. Alle sup’s worden standaard geleverd met handige foot leash, opbergtas, paddle, handpomp en reparatiesetje zodat je altijd goed voorbereid bent.

De beste toebehoren voor de sup’s

Ga je voor een dagje plezier op het water? Kijk dan ook eens bij onze toebehoren om de ervaring helemaal optimaal te maken. Denk bijvoorbeeld aan de handige sup draagtas, hierin kunnen de sup’s heel gemakkelijk vervoerd worden. Ga voor praktisch en neem bijvoorbeeld onze multitool mee, handig voor bijvoorbeeld een picknick of onverwachte omstandigheden. Ga voor veiligheid bij onze sup’s en draag 1 van onze zwemvesten. Dit is natuurlijk vooral veilig voor de kinderen, maar ook als je op wat ruiger water gaat suppen. Benieuwd naar alle accessoires? Bekijk dan snel al onze toebehoren!

SUP'S

  • Yoga op de sup
  • Dag plezier met de sups van Aquaparx
  • De sups van Aquaparx op een rij