(0 item) - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 

Opblaas jacuzzi

Ontdek alle gemakken van de opblaas jacuzzi van Aquaparx. De compacte opblaas jacuzzi met een leuke prijs, perfect voor in jouw tuin! Naast de leuke prijs zitten er ook vele andere voordelen aan de opblaas jacuzzi. Door de hoogwaardige materialen gaat de opblaasbare spa lang mee waardoor je er extra lang van kunt genieten. De spa is snel opgeblazen en ook weer leeggelopen en snel met water gevuld. Ook kun je de temperatuur instellen op de gewenste warmte. Zet de bubble jets aan en geniet van de bubbels in je eigen bubbelbad. Lees hierover snel meer.

Je persoonlijke bubbelbad met de bubble jets

De opblaas jacuzzi heeft 120 ingebouwde bubble jets welke zorgen voor de perfecte bubbels. Sluit je ogen en het is alsof je in een bubbelbad zit in een luxe spa. Heb je even geen zin in bubbels? Dan kan je de bubbels uiteraard ook weer uitzetten. Naast de perfecte bubbels is de opblaas jacuzzi goed schoon te houden met de meegeleverde filters. Deze zijn ook nog eens makkelijk te vervangen. Ontspanning en hygiëne, de perfecte combinatie.

Alle accessoires voor de opblaas jacuzzi

Om ultiem te kunnen ontspannen bieden wij ook een aantal accessoires aan. Zo kun je denken aan comfortabele hoofdsteunen. Deze hoofdsteun zorgt voor een fijne ligging van je hoofd en kun je uiterst ontspannen. Daarnaast hebben we booster seats voor in de spa zodat je een zitje hebt. Dit is bijvoorbeeld handig voor kinderen zodat ze net wat hoger zitten, of wanneer je met meerdere personen in de jacuzzi zit zodat iedereen een eigen plekje heeft. Als laatste hebben we nog een handige spa bar om al je favoriete drankjes en hapjes in te zetten tijdens het relaxen. Haal nu de opblaas jacuzzi bij jou in de tuin!

OPBLAAS JACUZZI

Er komen geen producten overeen met de selectie.