(0 item) - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 

Filters voor de jacuzzi

Filters zorgen ervoor dat een jacuzzi schoon en hygiënisch blijft. De filters halen zelfs de kleinste vieze deeltjes uit het water om het zo schoon mogelijk te houden. Dit is erg belangrijk voor de onderhoud van de opblaas spa. Naast de filters, kun je het water extra schoon houden door onze chloordrijver. Hierin stop je een beetje chloor welke je kunt doseren door middel van de doseer gaatjes. Samen met de filters houd je hiermee de schoon het beste schoon.

Bubbelen in je eigen opblaas jacuzzi

Is het een droom om te kunnen bubbelen in jouw eigen spa in de tuin? Door de goedkope jacuzzi van Aquaparx is dit mogelijk! Onze jacuzzi’s zijn van uitstekende kwaliteit, maar tegen een leuk prijsje. Zo kan de aanschaf van een opblaas spa voor iedereen werkelijkheid worden! Door de verschillende modellen uit de collectie is er altijd een geschikte spa voor in jouw tuin. Zelfs op een balkon zal de jacuzzi niet misstaan!

De leukste jacuzzi accessoires

Maak jouw spa jacuzzi af met de leukste, handigste en meest comfortabele jacuzzi accessoires van Aquaparx. Zo kun je jouw hoofd leggen op onze comfortabele hoofdsteun. Als je hier je hoofd oplegt en je ogen sluit dan waan je je helemaal in een luxe wellness center. Maar dan in eigen tuin! Ook hebben we een handige spa bar om je drankjes en hapjes in op te bergen tijdens het bubbelen. En kijk ook eens naar onze booster seat. Een handig zitje voor de kleineren onder ons.

FILTERS

Er komen geen producten overeen met de selectie.