(0 item) - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 

Accessoires

Heb jij tijdens het bubbelen in jouw jacuzzi het gevoel dat er iets mist? Het bubbelen maak je helemaal af met onze jacuzzi accessoires. Het ontspannen in jouw jacuzzi is al fijn, maar met onze accessoires maak je het helemaal optimaal. Wij bieden een hoop verschillende accessoires om de ervaring helemaal mee af te maken. Ben je benieuwd welke accessoires we allemaal in ons assortiment hebben? Lees dan snel verder.

Ruim assortiment jacuzzi accessoires

wij bieden een aantal zeer handige accessoires voor in de spa. Zo hebben wij een handige spa bar die op het water kan drijven. Deze spa bar biedt ruimte voor wel 8 drankjes en daarnaast nog een hoop lekkere hapjes. Zo kun je tijdens het bubbelen genieten van je favoriete drankjes en hapjes. Daarnaast hebben we een comfortabele hoofdsteun voor de jacuzzi. Leg je hoofd erop voor een comfortabele houding. Naast de spa bar en hoofdsteun hebben we nog meer accessoires. Bekijk snel de hele collectie.

Jacuzzi onderhoud

Het onderhouden van de jacuzzi is belangrijk om de beste kwaliteit te behouden. Om die reden krijg je ook bij de aankoop van een opblaas jacuzzi standaard twee filters meegeleverd. Zo kun je er meteen een tijdje tegenaan. De filters zorgen ervoor dat het water schoon en hygiënisch blijft. Ze filteren zelfs de kleinste deeltjes uit het water om het zo schoon mogelijk te houden. Jacuzzi onderhoud is niet moeilijk! Maak het af met onze chloordrijver en je bubbelt nooit in vies water!

ACCESSOIRES

Er komen geen producten overeen met de selectie.