(0 item) - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 

Spa jacuzzi

Zie je het al voor je? Heerlijk bubbelen in je eigen spa jacuzzi? Met de whirlpool van Aquaparx is dat mogelijk! Je hoeft niet naar een dure spa om te kunnen relaxen, dit doe je gewoon in je eigen tuin met je eigen whirlpool opblaasbaar. Je hoeft er alleen in te gaan zitten, de bubbels aan te zetten, je ogen te sluiten en je waant je in een luxe wellness spa in een bubbelbad. Wat wil je nog meer? Een jacuzzi kopen is door de verschillende modellen van Aquaparx toereikend geworden. Twijfel niet langer en koop jouw eigen spa jacuzzi!

Jacuzzi onderhoud

Het is natuurlijk belangrijk om jouw spa jacuzzi goed te onderhouden. Bij de aankoop van een spa jacuzzi krijg je standaard 2 filters meegeleverd welke het water schoon houden. De filters filteren zelfs de kleinste vieze deeltjes uit het water en houdt het water zo schoon en hygiënisch. Daarnaast kun je het water nog schoner houden door gebruik te maken van onze chloordrijver. Door de handige doseer gaatjes kun je zelf instellen hoeveel chloor er vrij komt. Zo kun je altijd in schoon water bubbelen, wel zo fijn!

De beste accessoires in jouw whirlpool

Naast de onderhoud van je jacuzzi, kun je het ontspannen in je opblaas jacuzzi nog meer optimaliseren met onze jacuzzi accessoires. Ga op de handige booster seat zitten voor een fijn zitje. Je zit hiermee hoger in het bubbelbad, handig als je kleiner bent of voor kinderen. Leg je hoofd op de comfortabele hoofdsteun voor de spa jacuzzi of berg je favoriete hapjes en drankjes op in onze spa bar. Bekijk al onze accessoires of bekijk al onze spa jacuzzi modellen.

SPA/JACUZZI

 

  • Ontspan in een Aquaparx jacuzzi
  • Genieten in de spa

Er komen geen producten overeen met de selectie.