(0 item) - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 

Spa/jacuzzi

Heb jij altijd al je eigen spa/jacuzzi gewild? Aquaparx maakt dit voor jou werkelijkheid. Onze jacuzzi’s zijn betaalbaar en passen in elke tuin. Of je nou een kleine of grote tuin hebt, we hebben een geschikt model spa/jacuzzi. Het ontspannen na een lange of drukke dag kan beginnen met jouw eigen bubbelbad. Je blaast de spa gemakkelijk en snel op, vult hem met water, met bijvoorbeeld de tuinslang en warmt het op met de ingebouwde verwarming. Kies voor jouw ideale temperatuur waardoor je ultiem kan genieten. Er zitten een hoop voordelen aan de opblaas spa/jacuzzi. Lees snel verder!

Ontspannen in je eigen spa/jacuzzi

Wat er is nou fijner dan ontspannen na een drukke dag in je eigen spa/jacuzzi? Wij kunnen niks bedenken. Met de 120 high powered bubble jets, maak je van de opblaas spa je eigen bubbelbad. Zet de bubbels gemakkelijk aan met de eenvoudig te bedienen display. Met dit display is ook de temperatuur in te stellen en kun je de filter aanzetten. De filter zorgt ervoor dat jouw spa/jacuzzi schoon en hygiënisch blijft. Bekijk snel de hele jacuzzi collectie of lees verder voor alle voordelen.

Voordelen van de opblaas spa/jacuzzi

Kies jij voor een opblaas spa/jacuzzi van Aquaparx, dan krijg je daar een hoop voordelen bij. Zo is de spa niet alleen uiterst betaalbaar en compact, maar ook erg gebruiksvriendelijk. Hij is makkelijk en snel opgeblazen en te bedienen met 1 druk op de knop. Hij is verplaatsbaar en kan opgeborgen worden wanneer deze in weg staat. Daarnaast kun je nog meer ontspannen door de verkrijgbare accessoires. Kies voor de comfortabele hoofdsteun, de booster seat of de handige spa bar voor jouw favoriete drankjes en hapjes. Laat het ontspannen maar beginnen!

SPA/JACUZZI

10 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

10 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst