(0 item) - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 

Rubberboten

Neem een kijkje in de grootste collectie rubberboten bij AQUAPARX! Hier vind je de beste rubberboten gemaakt van de beste materialen, maar voor een betaalbare prijs. Bij ons vind je de meest veelzijdige boten, geschikt voor roeien, dobberen, heerlijk varen en recreatie. Met een buitenboordmotor verplaats je je gemakkelijk over het water naar de gewenste plek. Omdat onze boten allemaal meerdere luchtkamers hebben, kom je altijd veilig aan de kant. Zo zit je in onze roeiboot altijd veilig en is hij ook zeer geschikt voor kinderen.

Roeien, dobberen of scheuren over het water?

Het maakt niet uit waarvoor je onze rubberboten voor wilt gebruiken, onze veelzijdige boten zijn geschikt voor allerlei soorten activiteiten. Ga jij de boot gebruiken voor recreatie of ga je eerdr voor de watersport? Door een buitenboordmotor achter de ribboot te bevestigen heb je net dat extra beetje power. Naast rubberboten hebben wij ook een grote collectie aan motoren. Zo kun je kiezen voor een elektromotor of een benzinemotor. En wil je veilig het water op? Kies dan voor 1 van onze zwemvesten en je zit altijd goed!

AQUAPARX boten en toebehoren

Onze boten zijn gemaakt van de beste materialen. Hierdoor is de boot bestendig tegen olie, benzine en UV-straling. Zo kun je extra lang genieten van jouw ribboot! Naast onze collectie boten hebben we ook een grote collectie aan toebehoren om de ervaring op het water zo perfect mogelijk te maken. Zo heb je bijvoorbeeld een handige hengelsteun voor het vissen, een koelbox voor drankjes en hapjes, een anker, een bimitop voor een handig dakje en een vaste vloer voor nog meer stevigheid. Neem snel een kijkje in de collectie toebehoren!

RUBBERBOTEN

Er komen geen producten overeen met de selectie.