(0 item) - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 

Boten

Ben je opzoek naar een boot om lekker te gaan varen voor fun of om te vissen? Aquaparx heeft vele verschillende soorten boten voor allerlei gelegenheden. Het maakt niet uit waar je naar opzoek bent, we hebben boten in verschillende maten, vormen, materialen en kleuren. Neem snel een kijkje in de collectie en kijk of er iets voor jou bij zit! Niet op zoek naar boten, maar alleen een (nieuwe) motor? Ook voor buitenboord motoren en andere accessoires kun je bij Aquaparx terecht!

Verschillende soorten boten

Of je nou opzoek bent naar speciale visboten of rubberboten, wij bieden ze aan. Visboten in verschillende materialen en maten. Kies voor aluminium of PVC en kies voor hoeveel personen de boot geschikt moet zijn. Het maakt niet uit welk materiaal, ze zijn uiterst geschikt voor het vissen. Alle boten beschikken over de beste accessoires om het vissen zo geschikt mogelijk te maken. Daarnaast zijn alle boten makkelijk mee te nemen door het lichte gewicht. Naast dat onze boten geschikt zijn voor het vissen, kunnen deze natuurlijk ook perfect gebruikt worden voor de fun!

De beste accessoires

Je hebt tussen alle verschillende boten gekeken en je hebt de geschikte boot voor jou uitgezocht. Maar ben je nu klaar? Er zijn nog een hoop toebehoren verkrijgbaar om je boot helemaal mee af te maken. Heb je bijvoorbeeld iemand voor een aluminium boot gekozen? Dan kun je kiezen om hier een motor bij te nemen, voor extra gemak. Kies je voor één van de rubberboten, dan is het verstandig een anker aan te schaffen. En voor het praktische: een pomp voor je opblaasboot.

BOTEN

  • Heerlijk ontspannen op de RIB330
  • Rubberboten voor alle gelegenheden
  • RIB330 white met 60LBS electromotor

Er komen geen producten overeen met de selectie.